VMJE konferencia ès bál Óécskán

2018/03/24

Vajdasági Magyar Jogász Egylet jogászkonferenciát és bált szervez március 24-én, szombaton, Óécskán, a természeti látványokban páratlanul szép tájon, állóvizek ölelésében épült óécskai kastély impozáns épületében (Novosadska 7, Óécska).

Szakértői szemmel című jogászkonferencián a magyarországi és a Szerbiában még kidolgozás alatt lévő polgárjogi törvénykönyv, valamint a büntetőjogi törvénykönyv főbb elemeit ismertetik olyan neves előadók, mint dr. Szalma József és dr. Fejős István, majd dr. Várady Tibor tart előadást a választottbíráskodásról.

A konferencia folytatásában mgr. Fehér László igazságügyi szakértő munkájával ismerkedhetünk meg, utána Pásztor Bálint köztársasági képviselő számol be a 2018-ban várható jelentősebb törvénymódosításokról, majd Čedomir Backović helyettes államtitkárral az alkotmánymódosítás folyamatáról, annak szükségességéről és jelentőségéről.

20.00 órakor kezdődik a II. Vajdasági Magyar Jogászbál, melyen Toll Gyula prímás és zenekara muzsikál. Az est vendégművésze Vitkai Kucsera Ágota operaénekes.

A bál belépőjegyének ára 2.000,00 dinár. A VMJE tagjainak, amennyiben a jegyvételt honlapunkra bejelentkezve intézik, 1.500,00 dinár. Egy személy több jegyet is vásárolhat. A belépőjegyek mindkét esetben a VMJE honlapján keresztül vásárolhatóak meg. 

A belépőjegy ára tartalmazza a háromfogásos ünnepi vacsorát és a korlátlan italfogyasztást a bálon.

Kérjük azokat, akik részt szeretnének venni konferenciánkon, hogy legkésőbb március 5-ig jelentkezzenek a Vajdasági Magyar Jogász Egylet honlapján, az alábbi hivatkozásra kattintva:

JELENTKEZÉS A SZAKÉRTŐI SZEMMEL CÍMŰ KONFERENCIÁRA

A II. Vajdasági Magyar Jogászbál belépőjegyeinek megvételére szintén március 5-ig van lehetőség, az alábbi hivatkozáson:

II. VAJDASÁGI MAGYAR JOGÁSZBÁL

A kastélyban a szálláslehetőség is biztosított személyenkénti 2.800,00 dináros áron, amit a jelentkezés alkalmával szükséges megjelölni.

Szeretettel várjuk konferenciánkra és bálunkra a Vajdasági Magyar Jogász Egylet tagjait, a vajdasági magyar jogászokat és joghallgatókat és mindazokat, akik érdeklődést tanúsítanak a konferencia témái iránt, illetve szeretnének egy kellemes estét eltölteni a festői szépségű kastélyban, remek zene és kiváló társaság mellett.