Hírek

Időszerű kérdések az ingatlan-nyilvántartási eljárásokban c. tanácskozás

Zenta, 2020. február 22.

 

A Vajdasági Magyar Jogász Egylet soron következő jogászkonferenciáját és jogászbálját 2020. február 22-én, szombaton tartotta meg Zentán.

Az „Időszerű kérdések az ingatlan-nyilvántartási eljárásokban“ elnevezésű konferencia a Városháza d&iacu...

Bővebben

Jog és gazdaság összefüggései c. tanácskozás Zomborban

A zombori Megyeház dísztermében tartotta meg tanácskozását szombaton 2019. november 16-án, a több mint 160 tagot számláló Vajdasági Magyar Jogász Egylet. A jog és gazdaság összefüggéseiről című tanácskozáson Nyilas Mihály, a Vajdasági Magyar Jogász Egylet elnöke üdvözölte a megjelenteket, &...

Bővebben

Gyakornoki program az Európai Parlamentben

Új projekt indításán dolgozunk!

Szeretnénk fiatal, frissen végzett jogászkollégáinknak lehetőséget biztosítani a tapasztalatszerzésre egy neves nemzetközi intézményben. Tagtársunk, mgr. DeliAndor európai parlamenti képviselő kezdeményezésére induló projekt lehetővé tenné, hogy a kiválasztott pályá...

Bővebben

VMJE Nyári Egyetem, Orom, 2019. augusztus 11-14.

Tisztelt VMJE Tag!

A Vajdasági Magyar Jogász Egylet első Nyári Egyetemének az oromi Malomfesztivál ad otthont, 2019. augusztus 11-14-ig. A nyári egyetemre elsősorban fiatal jogászokat és joghallgatókat várunk. 

Az alábbiakban található programtervet folyamatosan bővítjük és úgy alakítjuk, hogy érdekes és hasznos előadások...

Bővebben

Jogászok határokon átnyúló együttműködése

A Kárpát Jogi Network Budapesten, 2019. március 22-én tanácskozást szervezett a Kisebbségi jogok, mint az egyéni vagy kollektív jogérvényesítés címmel. Előadóként a Vajdasági Magyar Jogász Egyletet, Nyilas Mihály, elnök képviselete.

A tanácskozáson a kisebbségi jogokat garantáló jogszabályokr&oacut...

Bővebben

Jogi reformok c. tanácskozás és jogászbál

A Vajdasági Magyar Jogász Egylet jogászkonferenciáját és jogászbálját 2019. március 9-én, tartotta meg Szabadkán, a Pátria Szállóban. A tanácskozás résztvevőit köszöntötte Dr. Sárközy Tamás a Magyar Jogász Egylet elnöke.

A Jogi reformok című jogászkonferencia első előadója Dr. Bic...

Bővebben

A digitalizáció vívmányai c. konferencia

A Vajdasági Magyar Jogász Egylet negyedik jogászkonferenciáját december 8-án, szombaton Karlócán tartotta meg A digitalizáció vívmányai címmel, melyet Nyilas Mihály, a VMJE elnöke nyitott meg. A konferencia azzal a céllal lett életre hívva, hogy keresztmetszetet adjon a digitalizáció helyzetéről a jogban, hiszen Szerbiában és ...

Bővebben

A Vajdasági Magyar Jogász Egylet Közleménye

Újvidék, 2018. szeptember 5.
 

A Vajdasági Magyar Jogász Egylet aggodalmát fejezi ki amiatt a sajnálatos eset miatt, hogy a jogásztársadalom neves tagját, Dr. Végh Enikő ügyvédnőt munkájának végzése során támadás érte, és mélységesen elítéli a cselekményt.

Az igazságszolg&aac...

Bővebben

II. Vajdasági Magyar Jogászbál

A március 24-én megtartott Szakértői szemmel elnevezésű jogászkonferenciát követően az óécskai kastélyban megszervezésre került a II. Vajdasági Magyar Jogászbál, amelyen Toll Gyula prímás és zenekara muzsikált, az est vendégművésze pedig Vitkay Kucsera Ágota operaénekes volt. A jogászbál felhőt...

Bővebben

Szakértői szemmel c. tanácskozás

A Vajdasági Magyar Jogász Egylet harmadízben szervezett jogászkonferenciát. A március 24-ei, écskai kastélyban megtartott tanácskozáson 70 jogász vett részt, akik ezúttal is érdekes és hasznos előadásokat hallhattak.
Az összejövetelen üdvözlőbeszédet dr. Bicskei Ferenc, a Kecskeméti Törvényszék elnöke, a Bács-...

Bővebben

Bejegyzések 1 - 10 / 23